Diasculpt

Een natuurlijke zorg die het lichaam respecteert

Een gepatenteerde, veilige, innovatieve en unieke afslank- en verjongende technologie die de natuurlijke processen van lipolyse (vrijkomen van vet) en versteviging stimuleert. SLIMMENDE FOTOSTIMULANTE EFFECTEN Adipocyten, vetcellen, bevinden zich in de hypodermis. Ze hebben het uitzonderlijke vermogen om tot 47 keer hun oorspronkelijke grootte te groeien door vetopslag.

Dit opslagfenomeen wordt lipogenese genoemd. De vetcellen worden loodrecht op het huidoppervlak geplaatst. De groei van vetcellen bij vrouwen is de oorzaak van de ontwikkeling van kuiltjes, beter bekend als cellulitis.

De afslankende actie van het Diasculpt

De afslankactie van Diasculpt is gebaseerd op de effecten van fotonen die tot in de diepste huidlagen doordringen. De lichtstraal stimuleert de bèta- en alfa-adrenerge receptoren in vetcellen. Triglyceriden veranderen in vetzuren die kunnen worden vrijgegeven door adypocieten en worden geëlimineerd door het lymfestelsel of worden verbrand door spieren. De straling helpt ook om de temperatuur van de adipocyten in de hypodermis te verhogen om het natuurlijke proces van lipolyse op gang te brengen zonder de epidermis te beschadigen.

Resultaten van de Diasculpte behandeling

De effecten van de Diasculpt-behandeling zijn onmiddellijk, blijvend en meetbaar vanaf de eerste sessie. Inderdaad, het proces van lipolyse veroorzaakt door fotonen genereert een onmiddellijk verlies van centimeters.

Diasculpt bij afslanken werden getest in een medische studie bij een panel van 25 mensen. 13 mensen kozen voor de buikbehandeling en 13 mensen kozen voor de dijbeenbehandeling. Na 5 sessies zijn de resultaten overtuigend. Degenen die met de buik werden behandeld, verloren gemiddeld 4,7 cm en ongeveer 8 cm, of een maat in een paar dagen. Degenen die met dijen werden behandeld, verloren gemiddeld 1,8 cm en tot 2,8 cm.

Cellulitis is een associatie van adipocyten opgezwollen vetzuren, water dat stagneert en gepolymeriseerd is en toxines, het weefsel is dicht, zoals gevoeld en pijnlijk, het zal eerst nodig zijn om te defibrose met lipocavitatie en vervolgens de kracht van DIASCULPT te gebruiken om te creëren lipolyse en afvoer van gifstoffen en vetten. We combineren ook een uitzonderlijke behandeling om de oorzaak van cellulitis aan te pakken door de eliminatie van gifstoffen te verbeteren. De borsten, armen, buik en binnenkant van de dijen zijn erg kwetsbare gebieden, vooral als ze zijn blootgesteld aan de zon, gewichtsverlies of zwangerschappen. Het resultaat van Diasculpt-behandelingen op deze kwetsbare en opgezwollen weefsels is absoluut ongelooflijk, de geïnduceerde verdichting van elastine- en collageenvezels maakt de huid onmiddellijk steviger. De betere oxygenatie verhoogt haar uitstraling, de productie van ATP geproduceerd door de fotonen neemt toe.

De borsten, armen, buik en binnenkant van de dijen zijn erg kwetsbare gebieden, vooral als ze zijn blootgesteld aan de zon, of na gewichtsverlies of zwangerschap. Het resultaat van Diasculpt-behandelingen op deze kwetsbare en opgezwollen weefsels is absoluut ongelooflijk, de geïnduceerde verdichting van elastine- en collageenvezels maakt de huid onmiddellijk steviger. De betere oxygenatie verhoogt haar uitstraling, de productie van ATP geproduceerd door de fotonen neemt toe.

Diasculpt anti-aging

De werking van Diaphotonie de Diasculpt is gebaseerd op de ongekende combinatie van straling in een deel van het nabij-infrarood. Het werkt diepgaand door cellen te stimuleren die zich in de onderhuidse lagen bevinden die betrokken zijn bij de processen van veroudering en verslapping van de huid. Deze gefilterde straling maakt een veel effectievere werking mogelijk dan alle technologieën die al op de esthetische markt aanwezig zijn. Deze technologie respecteert de natuurlijke werking van cellen; het beschadigt geen enkele cel. Het stimuleert alleen het natuurlijke metabolisme van cellen op een ongekende en spectaculaire manier. Dankzij de gegenereerde warmte en vooral de fotostimulatie maakt deze technologie het mogelijk om een ​​actie uit te voeren in het hart van de diepste huidlagen.

Huidverjonging

Elastine en collageen in de huid zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit en weerstand. Zijn goede vasculariteit is de bron van zijn uitstraling. Met de leeftijd worden de collageenvezels minder talrijk, ze zijn ook minder georganiseerd dan bij een jonge dermis. Het aantal elastinevezels neemt af. Ook wordt het huidvasculaire netwerk minder dicht, de huid wordt daardoor minder goed geoxygeneerd. De fotonen (licht) maken het mogelijk om direct in te spelen op de oorzaken van huidveroudering en stimuleren de natuurlijke verjongingsprocessen om de effecten te corrigeren en zorgen voor zichtbare antiverouderingsresultaten vanaf de eerste sessie.

Afslanking lichaam

Wens je graag resultaat, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wij combineren dan ook 2 verschillende innovatieve technologien voor een optimaal resultaat. Vraag meer info