De beste huid van je leven

Onze niet-invasieve behandeling verbetert de gezondheid van de huid, voldoet aan individuele zorgen en creëert een ongeëvenaarde glans. In tegenstelling tot traditionele gezichtsbehandelingen wordt het uitgevoerd met een apparaat in plaats van met de hand, voor diepere penetratie en langduriger resultaten.

Wat Hydrafacial uniek maakt

De magie zit in de toverstok, die werkt als een stofzuiger en opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen. Ook laat het actieve ingrediënten van onze boosters dieper doordringen voor een zo effectief mogelijke behandeling.

STAP 1: REINIGEN EN PEELING

De huid wordt op een zachte manier gereinigd. Met een milde exfoliëring worden de dode huidcellen in de bovenste huidlaag zachtjes verwijderd waarna een nieuwe huidlaag wordt blootgelegd.

      STAP 2: EXTRACTIE EN HYDRATATIE

In de tweede stap verwijdert de huidtherapeut onzuiverheden uit je poriën. Door de milde zuigkracht van de HydraFacial gebeurt dit geheel pijnloos. Hyaluronzuur lest vervolgens de dorst van je huid en zorgt voor een goede hydratatie.
                                      STAP 3: VOEDING EN BESCHERMING

In de derde en laatste stap voeden we de huid met antioxidanten en peptiden, eventueel aangevuld met extra opties om het resultaat te versterken. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde, stralende gloed!

 

https://youtu.be/g7oYS4RJk0c?list=TLGGSScBs1e30twxOTAyMjAyNA

 

VOOR WIE IS HYDRAFACIAL GESCHIKT?

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes en de aangewezen behandeling als je een vermoeide en vale huid hebt, een rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken of littekens. Ook bij een door de zon beschadigde huid, een rokershuid, onzuivere huid en grove poriën kan de HydraFacial perfect worden ingezet.

 

Doordat de HydraFacial werkt op de gezondheid van de huid terwijl deze gepeeld wordt, zal de huid door de verwondingen zichzelf herstellen en daardoor verjongen.

Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen iedere maand een HydraFacial toe te passen of deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling. Onze huid vernieuwt zich namelijk elke 3-4 weken en zo ga je elke keer verder op het resultaat van de vorige behandeling. 

Hierbij belonen wij dan ook onze klanten met een membership hydrafacial:

Kom je om de 3 a 4 weken voor een behandeling van de hydrafacial, krijg je wel 25€ a 30€ korting.
Vraag zeker achter je membership, welke korting jij ontvangt.
Bij Prestige te Tremelo Hydrafacial.

 

Hierbij zie je dat de huid een grondige reinging heeft gehad + een diepe hydratatie glow.
Het verfijnt niet alleen de porien maar ook de fijne lijntjes en de huidstructuur. Dankzij de hydrafacial behandeling gaan je producten / toestellen vele dieper kunnen werken en hun werking kunnen doen.
Kom je voor de eerste keer? Vraag zeker achter je gratis huidanalyse.