Permanente Make-up

De moderne vrouw wilt er goed en verzorgt uitzien, maar tegenwoordig hebben we allemaal nogal haast. Met permanente make-up stapt u elke ochtend fris en snel verzorgt de deur uit.
Permanente make-up is vandaag de dag onder vele benamingen gekend waaronder PMU-behandeling, micropigmentatie, dermatografie, esthetische of cosmetische tatoeage, make-up tattoo, beauty tattoo, beauty tatoeages, permanente maquillage, permanent make-up, blijvende make-up en semi permanente make-up.

Permanente make-up is een pigmentatie methode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee men een perfecte wenkbrauwlijn, eyeliner of lipliner kan aangebracht worden. Alles wat normaal met gewone make-up, zoals een potlood, wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht.

Vaak willen mensen wel een lijntje boven de ogen. Maar ze geven dit op doordat hun hand niet (meer) zo vast is, of omdat ze een bril dragen en ze het eigenlijk niet meer zo goed kunnen zien. En wie vindt het leuk om elke ochtend weer te proberen een paar gelijke wenkbrauwen met een perfecte wenkbrauwlijn te tekenen?

Ook voor hen die door bijvoorbeeld Alopecia Areata geen wimpers of wenkbrauwen meer hebben , kan permanente make-up een oplossing bieden. Je kan er immers de meest natuurlijke make-up mee creëren.

Mensen die chemotherapie moeten krijgen en bang zijn hun haar te verliezen voelen zich vaak beter indien vooraf de wenkbrauwlijn subtiel wordt ingekleurd en ze op die manier wanneer de haartjes uitvallen, op de juiste plaats een tijdelijke mooie wenkbrauw hebben.

Men kan zelfs wenkbrauwen bij mannen plaatsen die om een bepaalde reden zo goed als geen haartjes meer hebben en waarvan na genezing niemand ziet dat ze permanent make-up lieten uitvoeren. Ook stipjes die tussen de wimpers worden geplaatst om de oogcontour meer te doen spreken kan perfect bij vrouwen (of mannen) zonder er gemaquilleerd uit te zien. Lippen waarvan de vorm ongelijk is of de lippenlijn niet meer duidelijk is, kunnen weer mooi symmetrisch gemaakt worden of door middel van een lipliner weer een duidelijke lipcontour krijgen. Permanente make-up is dan ook voor vele mensen een prachtig iets om te hebben indien perfect uitgevoerd en aangepast aan hun persoonlijkheid.

Permanente make-up kan, op enkele uitzonderingen na, voor iedereen. Het hoeft niet altijd opvallend zichtbaar te zijn. Oorspronkelijk was permanente make-up bedoelt om natuurlijk ogende accenten te leggen. Er wordt wel eens gezegd dat men een mooie permanente make-up niet ziet, maar wie het heeft, ziet er wel veel beter uit.

Vandaag de dag heb je de keuze, subtiel of meer uitgesproken. Permanente make-up is een blijvende make-up waar je jarenlang plezier van hebt. Het is een comfort dat, als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Deepliner boven en eyeliner onder
Eyeliner onder 
Shadow liner boven